Hvorfor spille i klub?
Karlebo Frisbee-Golf Klub tilbyder alle deres medlemmer mulighed for at deltage i fælles træning, samt det netværk der er inden for klubben, hvor flere af spillerne træner i par eller større grupper, når det passer DEM!

Herudover får man som medlem af klubben mulighed for at deltage i forskellige kurser, turneringer året rundt på alle niveauer, træningsture, øvrige sociale arrangementer med mere – ja faktisk sætter kun fantasien grænser, da det er medlemmerne selv der har mulighed for at forme aktiviteterne i klubben.

Det koster årligt kr. 300 at være medlem af klubben.

VEDTÆGTER
Se klubbens vedtægter her (pdf-dokument)

På baggrund af anbefalingerne fra myndighederne omkring COVID-19, har bestyrelsen besluttet at aflyse al organiseret træning og klubaktiviteter.

Vi følger, i lighed med resten af Danmark, udviklingen og anbefalingerne tæt. Og giver anbefalingerne anledning til yderligere aflysninger/restriktioner, kommunikerer vi naturligvis dette ud.

Pas godt på jer selv!
/bestyrelsen, KFGK

Støt op om udvikling af disc golf banen og sporten.
Bliv medlem af Karlebo Frisbee-Golf Klub for 300 kr. årligt