Hvorfor spille i klub?
Karlebo Frisbee-Golf Klub tilbyder alle deres medlemmer mulighed for at deltage i fælles træning, samt det netværk der er inden for klubben, hvor flere af spillerne træner i par eller større grupper, når det passer DEM!

Herudover får man som medlem af klubben mulighed for at deltage i forskellige kurser, turneringer året rundt på alle niveauer, træningsture, øvrige sociale arrangementer med mere – ja faktisk sætter kun fantasien grænser, da det er medlemmerne selv der har mulighed for at forme aktiviteterne i klubben.

Det koster årligt kr. 300 at være medlem af klubben.

VEDTÆGTER
Se klubbens vedtægter her (pdf-dokument)

Med udgangspunkt i udmeldingerne fra regeringen, er det planen at vi starter klubaktiviteter op igen 16. juni, med en udgave af "Månedens match og fællesspisning".

Fra denne dag, vil klubtræning/-samlingerne tirsdage kl. 17, onsdag kl. 10 og søndag kl. 10 igen være åbne.

Vi følger stadig, udviklingen og anbefalingerne tæt. Og giver anbefalingerne anledning til ændringer, kommunikerer vi naturligvis dette ud.

Pas godt på jer selv!
/bestyrelsen, KFGK

Støt op om udvikling af disc golf banen og sporten.
Bliv medlem af Karlebo Frisbee-Golf Klub for 300 kr. årligt